The X

The X

The X no deixarà indiferent al públic de VESOS 2018 amb la seua aclaparadora barreja de pop- rock electrònic amb bases rítmiques poderoses, que combinen elements del reggae, dub i trip hop.

The X, molt més que un grup

The X és un grup d’electro-rock de València creat el 2007 per Iván López i Juanma Vidal. La seua música és una barreja de pop / rock electrònic amb bases rítmiques poderoses que combinen elements del trip hop, el dub i el reggae.

A més d’haver tocat en festivals, sales i clubs de tota la península, han realitzat un total de nou videoclips.

Ells mateixos s’ocupen del disseny de tot el que editen, ja que realitzen la majoria dels seus vídeos i també produeixen els seus discos.

La música de The X ha aparegut en fires de moda, sèries de televisió i múltiples bandes sonores (2 temes a Tres metros sobre el cielo).

Han editat 2 àlbums, Neutralizer (2009) i Universal Aromavision (2012). Aquest últim va ser masteritzat a Londres per Tim Young, encarregat del mastering dels tres últims discos de Massive Attack. També s’han editat en format digital un àlbum en directe, un Ep i un àlbum de remixes.

En el seu últim disc va participar Al Di Meola en dos temes, Dazzler i Stratos. I per al seu recent àlbum de remixes han comptat amb el guitarrista Eric Johnson.

El grup ha editat els seus últims treballs amb el segell canadenc independent Songsurfer Records i actualment estan immersos en l’enregistrament del seu tercer àlbum amb estrena prevista per a aquest any.

Més que un grup, The X és una experiència. Vine al VESOS a sentir-la!

Dissabte 4 de maig – 21:30 h – Auditori – Entrada Lliure.