Taller La Pinada

Farem música amb materials reciclats. Orientat a xiquets d’entre 6 i 19 anys, encara que si el teu fill és un poc més xicotet, t’invitem que venges també, encara que necessitarà la teua ajuda.

Duració del taller: 45 min- 1 hora.

Materials que pots portar per a col·laborar amb l’activitat: una botelleta xicoteta, algunes pedres i un globus. Els nostres monitors faran una xicoteta batucada compartint amb els/les xiquets/es com pot ser de divertit reciclar.

El Barri La Pinada és el primer barri que s’està gestant per mitjà de la co creació dels seus futurs residents i col·laboradors.

Busquen crear un lloc perquè els xiquets puguen tornar a créixer jugant a l’aire lliure en entorns peatonalitzats, segurs i en plena naturalesa. Un lloc que potencie la seua autonomia, curiositat i creativitat. Un espai on puguen cohabitar xiquets, pares i iaios i on existisca una àmplia oferta d’oci, esportiva i cultural per a totes les edats. Un lloc que afavorisca la conciliació i familiar, per exemple, oferint espais de co-working col·laboratius i inspiradors.

Diumenge 6 de maig – 10:30 h – Pati gran – Entrada Lliure.