Cinquena edició del concurs de bandes “Passa el Micro”

Torna un any més el tradicional concurs de bandes “Passa el Micro”. Fidels a la nostra cita, Associació N Flotante presentem la cinquena edició del concurs on vam obrir les portes a les bandes per donar a conèixer la seua música.

“Ion Tides”, “Our Next Movement”, “Chesterton” i “No More Knobs” van ser les bandes guanyadores en les anteriors edicions i aquest cop, el 23 de març coneixerem a la banda que heretarà el micròfon en 2018.

El guanyador d’aquesta nova edició serà elegit entre el públic assistent i un jurat especialitzat. El guanyador obtindrà la gravació d’un EP de 3 cançons en Stardust Produccions, servei de mastering a Crossfade Mastering, una sessió fotogràfica a càrrec de Reaktiu, assessorament en comunicació per Associació N Flotante i la participació en la tercera edició del Festival VESOS. Hi haurà un segon premi per a la segona banda que més vots tinga el dia de la final, podent triar entre la gravació d’un single o un enregistrament en directe gentilesa de Spoon City.

Els participants, podran enviar 3 enllaços de cançons (Bandcamp, Spotify, Youtube …) a l’adreça de correu: asociacionnflotante@gmail.com al costat d’una biografia i una fotografia des del 15 de gener al 18 de febrer (ambdós inclosos) .

Entre tots els participants, un jurat especialitzat triarà als 3 finalistes que el 23 o 24 de març actuaran al costat de No More knobs, l’últim guanyador del concurs que presentarà les seues noves cançons.

Des Associació N Flotante ajudem i fomentem la música produïda a la Comunitat Valenciana i llancem aquesta nova edició del concurs Passa el Micro amb encara més il·lusió i ganes de descobrir nous valors i projectes musicals.

Les bases del concurs, es poden descarregar des del següent enllaç

Passa El Micro