On

El lloc a on es portarà a fer la primera edició del Festival Valencia Escena Sostenible (VESOS) es Las Naves, ubicat al carrer Joan Verdeguer, 16. Un complex d’edificis que queda d’un reducte d’ antigues industries, situat dins de la zona d’influencia maritima, en el carrer Joan Verdeguer del Grau.

Un proyecte municipal que ocupa, com el seu nom indica, tres naus siameses unides per la voluntat cultural i innovadora en la finalitat de consolidar-se com referencia en el sector de la creativitat, l’innovació i la tecnologia.

Per la seua ubicació, qualitats i distribució s’establix com l’espai perfecte per a desenrollar un event d’estes caracteristiques. En l’idea de que les distintes activitats es faran en diferents espais dins del complex, i que, al ser un event de portes obertes puguen accedir tant  veïns com públic interesat amb la cultura i la sostenibilitat.

Per poder arribar a l’espai de forma sostenible pots vore al  enllaç de baix tota l’informació de les combinacions d’autobusos de la EMT, parada de METRO VALENCIA y base de VALENBISI on poder deixar la bici. També pots aparcar la teua bici en l’entrada del complex als aparca bicis.

Centro Las Naves Espai d'innovació y creació