Xerrada: ‘Haz que tu idea de negocio verde se convierta en una realidad’

Climate-KIC Spain és el representant a Espanya de la principal iniciativa de la UE sobre canvi climàtic: Climate-KIC. La seu de Climate-KIC Spain es troba a València. Diumenge que ve 7 de maig Climate-KIC es presentarà davant del públic assistent per a explicar les idees de negoci verd que al llarg de tots estos anys han desenrotllat i permetre tindre ferramentes a tots allò que estan pensant a emprendre cap a la sostenibilitat.

Vesicapiscis Footwear és una start-up de calçat d’Elx que desenrotlla artesanalment un nou disseny de bamba i sandàlia vegana i sostenible. Es caracteritza per ser la primera marca de calçat basada íntegrament en un concepte per a l’economia circular.

BIOMIVAL és una startup que va ser accelerada per Climate-KIC, l’objecte de la qual és la solució de problemes humans per mitjà de la imitació de la naturalesa (biomimesis). El projecte més desenvolupat és una turbina que es mou amb les onades del mar inspirada en el pic d’un flamenc roig, que ha guanyat el premi IDEES UPV, SACYR, i ha sigut finalista en SOUTH SUMMIT SPAIN STARTUP (presidit per S.M. El Rei Felip VI).

Diumenge 7 de maig a les 11.30 en el Think Tank de Les Naus. Entrada gratuïta.