La Llavor del Canvi

Diseny:   Julia Furió 

La Semilla del Cambio és una activitat d’educació ambiental que es realitza en el Festival VESOS amb l’objectiu de compensar l’empremta de carboni generada en el mateix a través d’una activitat de plantació de llavors. Ara després d’un temps continuem amb l’activitat plantant els plançons generats després de la germinació d’eixes llavors. Al mateix temps donem a conéixer millor el municipi d’Agullent, la seua serra i l´oportunitat de participar en el seu procés de recuperació després de l’incendi forestal que va patir al setembre de l’any 2010.” de l’any 2010.

Esta actividad, organizada por la Asociación de Voluntariado Ambiental La Codolla, necessita la plantació de llavors per a produir plançons i poder dur a terme el seu projecte de reforestació en l’espai natural de la Serra d’Agullent.

El dissabte 24 de febrer eixirà un autobús des de l’Avinguda Blasco Ibáñez fins a un punt del municipi d’Agullent on membres de l’associació acompanyaran els participants en l’activitat i els cediran materials bàsics per a la reforestació. Viatjarem en companyia de València Lenguage Exchange, una associació que fomenta l’intercanvi d’idiomes.

La inscripció està oberta en info@vesos.es. Així que si vols participar, escriu-nos un correu electrònic! El cost de l’autobús serà costejat per VESOS i si vols, pots fer un donatiu perquè l’Associació La Codolla puga seguir fent tasques tan importants per al medi ambient com La Semilla del Cambio.

PROGRAMA ACTIVITAT LA SEMILLA DEL CAMBIO 24/02/2018

9:00 Recogida d´autobús  en Avinguda Blasco Ibañez.

10:00 Recepció a Agullent.

10:00 a 12:00 Excursió a peu per la serra d’Agullent (dificultat baixa) i esmorzar.

12:00 a 13:30 Activitats de reforestació de la serra.

14:00 Menjar.

16:00 Visita al nucli urbà d’Agullent (Fornet de la neu, Font Jordana, Ermita de Sant Vicent, Llavadors, Ajuntament, Església, Viver de la Codolla).

17:00 Finalització de les activitats.

17:30 Tornada a València.