Linqae

Linqae és una banda d’Indie Rock Electrònic fundada a finals de 2011 a València. La seua discografia compta amb un LP i un EP, “Collapse”, de 2012 i “Electric Waves”; de 2015, ambdós autoproduïts, ara arriben amb un nou treball SUBSOVIET carregat d’energia on es plasmen les intencions de la banda en l’exploració dels sons i ritmes més actuals i innovadors.

Amb els seus anteriors treballs han tingut la possibilitat de donar-se a conéixer en algunes de les grans ciutats del país sent part dels cartells habituals de sales de València, Múrcia o Madrid així com participant en importants festivals o concursos locals. Després d’haver presentat el seu nou single, “The Manipulative Man”, fan un pas més en els seus esforços per refermar-se dins de l’escena musical alternativa llançant un nou EP SUBSOVIET amb matisos emmarcats dins de l’indie rock i la música de ball fent ent xicotets senyals a les escenes New-Wave i Post-Punk.

Este nou EP de la banda Valenciana, el llançament de les quals es dóna lloc durant este 2018, ha sigut gravat per Paco Múrgoles. en els Estudios Elefante de València.

Es tracta d’un treball en el qual es perceben ritmes carregats de contundència i unes lletres en anglés en les quals es poden distingir missatges que porten a reflexions sobre la vida, el patiment, la història o la societat actual.

Entre les cançons d’este nou treball, destaca el tema Stalingrado, amb uns ritmes que que contrasten el rock britànic actual amb incursions de sons propis del new- wave i l’electrònica i una lletra que fa referència al patiment i la manipulació de la història passada sense deixar de costat l’esperança posada en l’amor i en la vida.

Després de presentar-se en últim Festival Altaveu celebrat en Sant Boi del Llobregat, i en ciutats com Múrcia o Reus la banda dóna conéixer noves dates presentant les seues noves cançons en ciutats com València , Madrid i Barcelona.

Dissabte 6 de maig – 18:00 – Pati Gran – Entrada Lliure.