LA LLAVOR DEL CANVI – La Codolla

Acción de compensación huella de carbono por La Codolla

“LA LLAVOR DEL CANVI és una activitat d’educació ambiental amb l’objectiu de compensar el rastre del carboni generat per la celebració del festival VESOS (València Escena Sostenible). Com es va a aconseguir aquesta compensació? A través d’una activitat de plantació de llavors.

Aquesta activitat està organitzada per l’Associació de voluntariat ambiental La Codolla, que necessita la plantació de llavors per produir plançons i poder dur a terme el seu projecte de reforestació a la Serra d’Agullent. Espai natural de València, en el qual habitualment realitzen les seues accions ambientals.

L’acció consistirà en proposar als assistents al festival realitzar una plantació de llavors d’arbres i arbustos autòctons de la Comunitat Valenciana, A més d’oferir la possibilitat, de realitzar, en un futur, la plantació en terra, participant en les activitats de reforestació, que organitza la pròpia associació per a grups.

Aquesta activitat pretén sensibilitzar el públic davant els problemes ambientals, facilitar la compensació del rastre de carboni que generem, i fer partícip als assistents al VESOS sobre el valor del medi ambient, gràcies a la interacció amb elements naturals com aigua, terra o llavors.

Diumenge 6 de maig – 10:00 h a 14:00 h – Pati gran – Entrada Lliure.

1 comment on “LA LLAVOR DEL CANVI – La Codolla”

  1. Pingback: ¿Cómo compensaremos la huella de carbono del festival VESOS? -

Comments are closed.