Jupiter Lion

Jupiter Lion

Jupiter Lion ens sorprendrà amb el seu enèrgic directe i el domini dels seus instruments, amb els que busquen activar tots els sentits del públic sense artificis de cap tipus amb la seva fusió de rock i electrònica.

Descobreix el so de Jupiter Lion: Metrónomo cósmico

Jupiter Lion són José Guerrero (baix, també a Betunizer i L’Orquestra del Caballo Ganador), Gonzo In Vegas (bateries) i Sais (sintetitzadors, veus i programació).

Encara que són de València i viuen en el present (fins i tot de vegades en el futur), Jupiter Lion podrien encaixar perfectament en l’Alemanya dels anys 70, quan bandes com Neu, Can o Faust donaven forma al krautrock o la també anomenada Komische musik.

De fet, “Cósmico” és, un concepte que els encaixa com un guant: els seus desenvolupaments instrumentals hipnotitzen a partir de sintetitzadors repetitius, estructures en espiral i ritmes que s’expandeixen cap a dimensions desconegudes.

Des del seu debut homònim, publicat també a BCore el 2012, Jupiter Lion demostren la solidesa d’un llenguatge que es sustenta en la compenetració dels tres membres del grup.

No recorren a trucs fàcils o a loops per avançar amb seguretat. Al contrari: busquen la combustió lenta, el domini dels seus instruments i activar tots els sentits del públic sense artificis de cap tipus. Vine a veure què se sent en VESOS2018!

Dissabte 5 de maig – 23:00 h – Auditori – Entrada lliure.