Gigatrin

Rares vegades a l’any, els Déus són magnànims

El grup més heavy de l’univers, els Gigatron, adapten per a tota la família alguns dels seus hits i els intercalen amb clàsics infantils com “Let it go” de Frozen o “Quants elefants caben en una teranyina?. Méss de 200 xiquets i xiquetes (la mitat disfressats de pares) esgoten en hores les entrades del Canguro Verde i la festa és tal que decidixen repetir-ho a l’any següent en la Sala Russafa, doblegant el numero d’assistents.

Quan tornaràn a manifestar-se els Déus del Metall en les seues formes humanes més entranyables?

Només si es produïx una nova conjunció d’astres que facilite que estos Monstres del Rock puguen acostar-se als xiquets, sense menjar-se’ls, per a impartir la seua Escola de Déus.

Qué és una Escola de Déus?

Un show/taller interactiu compost per fragments de cançons intercalats amb proves, reptes i metall-consells, de poc menys d’una hora (després hi ha un temps per a fotos, balls i mantejaments) apte per a TOTS els públics, però especialment pensat per a xiquets i xiquetes d’educació primària. De la mà de Charly Glamour i els seus, els peques eixiran siguent herois després de la seu iniciació en poders del metall tan llegendaris com el “walking” o caminar moló, el bailesaurio antiabusadores, els hipercrits ultrasònics huracanats, les veus de monstre, el tro de quatre cordes, els redoblaments de bateria estil dragó o els sols de guitarra llençarajos.

Dissabte 5 de maig – 13:00 h – Pati Gran – Entrada Lliure