Geografies

Geografies

Al VESOS mai podria faltar la bona música en valencià, que en aquesta tercera edició sonarà honesta i espontània de la mà de la banda de rock Geografies.

Detalls sobre Geografies

El seu nom no vol dir que siguen mar ni muntanyes, ni molt menys nacios o ciutats. Són un grup de rock honest i espontani que canta en valencià.

Geografies són Albert Belda (bateria), Íñigo Soler (veu i guitarra) i Ramon Marrades (baix) i ens conviden a viatjar pel seu so.

Porten dos anys junts, en els que han tingut temps de guanyar el Premi Ovidi Montllor de 2015 a millor maqueta , ser finalistes dels Ovidi Montllor de 2016 com a millor disc de rock i semifinalistes del concurs de bandes novelles Sona 9 de Tv3 i Enderrock, i també del Sona la Dipu.

Els encanta tocar en directe i amb el disc anterior, “De creus endins” (2016), han tingut el gust de fer-ho en el Low Festival, Arenal Sound, Festival de les Arts, el MontgóRock, la Gran Fira de Juliol, EMAC, FIGA, Deleste Festival, Mercat de Música Viva de Vic…

El seu últim ep és Turisme i està compost per quatre cançons plenes d’ironia, creuers i descapotables. Gravat amb Luís Martínez (La Habitación Roja, Sènior i el Cor Brutal) en Little Canyon Studios. Turisme és també un reflex del moment que vivim, una fotografia etnogràfica que recorda a un Martin Parr fet cançó, una anàlisi superficial només en el seu aspecte de la societat post-moderna: ciutats convertides en parcs temàtics que pengen el sold out, vides que semblen anuncis de la tele, la centralitat del jo o la calidesa de la quotidianitat quan tot està canviant.

Véns a vesos a formar part del canvi?

Dissabte 5 de maig – 21:00 h – Auditori – Entrada lliure.