Fru Katinka

Fru Katinka són una banda valenciana que mescla pop amb ritmes de hip-hop, electrònica i techno.

En el seu projecte confluïxen el clàsic amb l’avantguarda i la contemporaneïtat transmetent una gran energia i frescor en totes les seues composicions.

No tenen por d’experimentar i a més li atorguen especial importància al suport visual de les seues cançons i a l’escenografia de la seua proposta en directe.

Els membres de Fru Katinka són vells coneguts de l’escena alternativa valenciana. Amb els seus anteriors projectes (Odd Cherry Pie, Meridian Response, Best On The Road) i simultanis (Alien Tango) han resultat finalistes i vencedors de diversos concursos musicals, com a Vinilo Valencia, TalentoSOS, Vila de Bilbao i Sona La Dipu en el seu edició de 2016.

A més, han tocat en els principals festivals espanyols (Les Arts, Low, Primavera Sound, VIDA, SOS, WAM, Granada Sound) i teloneat a Miss Caffeina i La Bienquerida en Joy Eslava, Bikini o la Sala REM amb una gran resposta per part del públic i la crítica.

Després de diversos canvis de formació en 2017 la banda ha donat un gir estilístic i es presenta amb este nou album amb un so renovat.

El seu àlbum com un tot que mostra el món de Fru Katinka, representant el seu mite per la musica, els missatges de les cançons i l’estètica.

Aborda des de lletres introspectives sobre temes universals com la por de la mort, naturalesa versus ciutat o l’autoconeixement (“Green”, “Inside”, “Sail”) , fins a altres temes més terrenals i festius (“Bananas”, “Interludio Caballos”).

Combina drama i frescor, tot això des de la serenitat de Fru Katinka.

Fru Katinka té influències molt diverses, i en el seu musica poden apreciar-se referències que comprenen des d’estils clàsicos a les tendències més actuals i urbanes.

Dissabte 5 de maig – 20:00 h – Auditori – Entrada Lliure.