Femme Fractal

Femme Fractal

Femme Fractal en el seu pas per Vesets (activitats per a xiquetes i xiquets de VESOS) realitzaran un concert dedicat al públic infantil amb la intenció d’apropar els grans clàssics del rock d’una manera divertida i didàctica als més menuts, els quals podran cantar, ballar i col·laborar tocant instruments.

Coneix a Femme Fractal

Femme Fractal són un trio musical femení format per Isabel, Marta i Monty, que fan versions de clàssics del rock (des Ramones fins Slayer, passant per Guns N’Roses, Rage Against The Machine o Nirvana), però portant-los a altres estils i combinant gran varietat d’instruments.

La seua proposta de concerts dinàmics, divertits i amb una sonoritat canviant i imprevisible a l’una, és ideal per gaudir en família al VESOS 2018.

En un concert de Femme Fractal pots escoltar una versió de “Sweet Child o’mine” de Guns n’Roses interpretada com una cançó de bressol o “Sad But True” de Metallica arreglada com un tango.

Les Femme Fractal aconsegueixen crear diferents climes dins de cada concert. Pel que en els seus xous hi ha lloc per a la intensitat de la polka, la delicadesa de la bossa nova, el rockabilly, el reaggae o atmosferes lo-fi, entre d’altres.

Sens dubte, elles creuen en fer concerts on conflueixin la diversió, la qualitat musical i la passió per oferir alguna cosa diferent … I això és una cosa que no et pots perdre.

Dissabte 6 de maig – 12:30 h – Pati gran – Entrada lliure.