Slow Food

Viva Mi Bici

Viva Mi Bici

Col·laboradores amb diverses ONG’;s ecologistes, i conscients de la necessitat de reduir residus, ben prompte ens interessem per l’art reciclatge. Els nostres productes són fabricats amb materials de rebuig, com a llandes de refrescos, peces de puzles, fullets publicitaris… Amb ells fem arracades, carteres o polseres. Les fundes de sillí de bicicleta són el nostre

Llegir més

Com compensarem l´empremta ecològica?

Com el seu nom indica el festival VESOS (València Escena Sostenible) és un festival sostenible, ja que ha sigut organitzat tractant de generar el menor impacte possible en el medi ambient. A més, ens proposem compensar l’empremta de carboni de la celebració de l’esdeveniment, duent a terme una sèrie d’accions que t’anem a comptar en este

Llegir més

Pimentó Torrat

A Pimentó Torrat busquen oferir al client el millor menjar, elaborat de manera casolana i artesanal, amb sabors de la terra, ja que els seus proveïdors de verdura defensen el cultiu ecològic i tradicional. És per això que la seua oferta està en gran mesura adaptada als productes de temporada. MENÚ Croquetes de shi-take, creïlles estil brava amb tres salses a triar, mandonguilles

Llegir més

Documental ‘Nugant Cordes’

Promoure i difondre l’agroecología és l’objectiu de ‘Nugant cordes’, un documental per a donar a conéixer les experiències d’agricultors, escoltar les seues veus, el seu esforç i la seua realitat; una mirada per alguns projectes implicats en una alimentació sana, responsable amb les persones i el mediambient. El documental, realitzat per Mayte Fornes (tècnica en

Llegir més

Formatge ecològic – Caprilac

CAPRILAC és una petita família que desenvolupa productes lactis, elaborats amb una exquisida cura, amb el compromís de crear productes únics i exclusius. Treballa amb conscienciada amb la cura del planeta, pel que té gran cabuda en el mercat sostenible de VESOS, on vendrà formatges de cabra ecològics. 3 raons per venir a conèixer a

Llegir més

Pimentó Torrat

Pimentó Torrat

Pimentó Torrat  és un foodtruck un tant diferent, és un eco-camió-cuina de Godella. Les seues propietàries Claudia García i Nadia Tomàs, que porten menys d’un any dedicant-se a l’hostaleria sostenible, cuinen amb afecte i entusiasme deliciós menjar saludable. Cuinen amb productes de proximitat i quilòmetre 0. Tenen vistes de produir en un futur pròxim, només aliments

Llegir més

Demandarina logo

Melmelades – DeMandarina

DeMandarina és una empresa valenciana del sector alimentari, que vol contribuir a revaloritzar una part del nostre patrimoni: les taronges i mandarines. Mitjançant la transformació artesanal d’aquests productes que ofereix la nostra terra, elaboren delicioses melmelades. DeMandarina aposta per un model que fomenta la cooperació, l’ecologia, la sostenibilitat, la dignitat de les persones, apropant-se a la

Llegir més

La colmena

Punt d´informació – ¡La Colmena que dice sí!

Al mercat sostenible del Vesos hi haurà un punt d´informació de ¡La Colmena Que Dice Sí! . Una iniciativa de consum local del sector alimentació, que connecta consumidors i productors de proximitat, amb la creació de comunitats que es diuen  Colmenas. Gràcies a una innovadora plataforma web, els productors disposen d’un nou canal de venda directa,

Llegir més

La colmena

La Colmena Que Dice Sí-“Venda de proximitat: el canvi cap a un model de consum sostenible”

La xarrada Venta de proximidad y !La Colmena Que Dice Sí!: el cambio hacía un modelo de consumo sostenible serà impartida per Eva Pulido, coordinadora de la xarxa de productors de ¡La Colmena Que Dice Sí! ¡La Colmena Que Dice Sí! és una iniciativa de consum local que connecta consumidors i productors de proximitat, a

Llegir més

Logo Slow Food Valencia

Slow Food València-“Ecogastronomia per a un món bo, net i just. Història d’una idea”

Has sentit parlar de la ecogastronomia? La xarrada #SlowFood: Ecogastronomía para un bueno, limpio y justo. Historia de una idea tractarà de fer entendre el plaer gastronòmic amb sentit de responsabilitat. Irene Zibert Van Gricken, l’encarregada de donar aquesta xarrada, és periodista especialitzada en gastronomia, fundadora de la consultora Food Màrqueting i Responsable de comunicació

Llegir més