Gastronomia

Com compensarem l´empremta ecològica?

Com el seu nom indica el festival VESOS (València Escena Sostenible) és un festival sostenible, ja que ha sigut organitzat tractant de generar el menor impacte possible en el medi ambient. A més, ens proposem compensar l’empremta de carboni de la celebració de l’esdeveniment, duent a terme una sèrie d’accions que t’anem a comptar en este

Llegir més

Cerveza Tyris

Tyris és la primera cervesa artesana de València. La seua passió per la cervesa fresca, de proximitat i, per damunt de tot, natural, fa que Tyris siga, a més de patrocinador oficial del VESOS 2017, el sabor perfecte per al festival. Açò, junt amb l’especial compromís de la marca amb les activitats culturals de València,

Llegir més

Nómada: comida con ruedas

MENÚ HAMBURGUESES DE VALLS D’ESLA Hamburguesa 360: tomaca confitat , formatge manxec i pernil cruixent, cion pa autèntic de brioix. Hamburguesa GONZ: brots de soja, salsa teriyaki, i maionesa de wasabi i pa de brioix. PERRITOS CALIENTES Curri wurst: perrito de curri amb ceba caramel·litzada, cogombret i mostassa. Frankfurt original. SANDVITX MASSSALA Pollastre massal, pa de ségol,

Llegir més

Pimentó Torrat

A Pimentó Torrat busquen oferir al client el millor menjar, elaborat de manera casolana i artesanal, amb sabors de la terra, ja que els seus proveïdors de verdura defensen el cultiu ecològic i tradicional. És per això que la seua oferta està en gran mesura adaptada als productes de temporada. MENÚ Croquetes de shi-take, creïlles estil brava amb tres salses a triar, mandonguilles

Llegir més

Höp Cream

Höp Cream és la primera marca espanyola dedicada als gelats realitzats amb cervesa artesanal. Combinen amb diferents sabors algunes de les millors cerveses artesanals i les covierten en gelats per a ser disfrutats durant tot l’any. Naix amb la idea de disfrutar del nou i creixent món de la cervesa artesanal d’una forma diferent. La

Llegir més

Xarrada: VEGA-NIZE-ME, o el viatge cap a una alimentació sostenible

Lorena Pumariño, de Veganizer España, serà l’encarregada de parlar sobre el veganisme en el VESOS. És el veganisme l’alimentació més saludable? Per què cada dia hi ha més persones que decidixen deixar de menjar no sols animals sinó també productes animals? Nutrició, respecte al medi ambient o ètica i respecte al benestar animal: els arguments

Llegir més

Documental ‘Nugant Cordes’

Promoure i difondre l’agroecología és l’objectiu de ‘Nugant cordes’, un documental per a donar a conéixer les experiències d’agricultors, escoltar les seues veus, el seu esforç i la seua realitat; una mirada per alguns projectes implicats en una alimentació sana, responsable amb les persones i el mediambient. El documental, realitzat per Mayte Fornes (tècnica en

Llegir més

Formatge ecològic – Caprilac

CAPRILAC és una petita família que desenvolupa productes lactis, elaborats amb una exquisida cura, amb el compromís de crear productes únics i exclusius. Treballa amb conscienciada amb la cura del planeta, pel que té gran cabuda en el mercat sostenible de VESOS, on vendrà formatges de cabra ecològics. 3 raons per venir a conèixer a

Llegir més

logo Terra i Xufa

Terra i Xufa: cervesa Antara i orxata ecològica

L´empresa Terra i Xufa és pionera en el cultiu de xufa ecològica a l’Horta de València, i la producció de tot tipus de productes derivats de la mateixa, com orxata, oli i farina. En VESOS ens delectarà amb: “Antara”, la cervesa de xufa dels faraons Està elaborada a partir d’ingredients ecològics entre ells, la xufa,

Llegir més