Eco-Artist València 2018

Eco-Artist València 2018: Innovació cultural i artística sostenible

Aquest any, el Festival VESOS ha organitzat, com a novetat, l’Eco-Artista València 2018. Es tracta d’un concurs que compta també amb el suport del centre d’innovació Les Naus, la Fundació Observatori del Canvi Climàtic i DESEEEA-UPV, la finalitat és Donar suport a iniciatives artístiques d’àmbit estatal relacionades amb la sostenibilitat i temes mediambientals.

En la convocatòria, que s’inicia el 21 de febrer de 2018 i finalitza el 25 de març, es poden concursar produccions culturals i artístiques de diferent naturalesa: música, pintura, dibuix, escultura, collage, gravats, art terra, espectacles, fotografia, videocreació , poesia i qualsevol altra disciplina artística.

Les persones interessades podran apuntar-se al concurs completant un formulari a la web del Festival VESOS, on també es podran consultar les bases de la convocatòria Eco-Artista València 2018.

El concurs otorgarà un premi i dos accés a les millors iniciatives per fomentar la consciència ambiental, entre tots els projectes creatius que es presenten. Les peces elegides rebran un premi econòmic de 2.000 € per al primer premi i 1.000 € per a cada un dels dos accésits.

De les propostes presentades, un equip tècnic seleccionarà aquelles amb els requisits tècnics necessaris per ser exhibits dins del centre d’innovació Les Naus, bé a la zona expositiva o bé als patis a l’aire lliure. A més, entre les iniciatives seleccionades, un jurat especialitzat s’encarregarà de decidir quines són les tres obres guanyadores.

L’equip coordinador del Festival VESOS anunciarà els resultats de la selecció el dia 5 d’abril de 2018 a través de la seva web, les seves xarxes socials i per correu electrònic dirigit als participants.

Els projectes seleccionats seran mostrats i / o realitzats en el marc del Festival VESOS en l’espai d’innovació Les Naus de València els dies 4, 5 i 6 de maig.