Coneix-nos

Et preguntes què és això de VESOS amb V? VESOS significa València Escena Sostenible. És un festival de portes obertes a València  que té l´objectiu de promoure la cultura valenciana junt amb els valors de la sostenibilitat principalment i altres com: el compromís, la innovació, l’entreteniment, la potenciació de l’economia local, la passió per l’artesanal, el comerç sostenibles i l’ecologia.

Es tracta d’un espai on descobrir la música més efervescente i actual de panoràmica musical valenciana i on entendre la problemàtica mediambiental – mites i llegendes – i el futur de la societat valenciana cap a un model sostenible.

A més, considerem essencial la conscienciació i la diversió de tota la família, de manera que dins de Vesos els més menuts tindran el seu propi mini festival: Vesets, que consistirà en un conjunt d’activitats variades de cultura i sostenibilitat, perquè xiquetes i xiquets puguen aprendre i passar-ho bé al mateix temps.

On, quan, com serà VESOS (València Escena Sostenible)?

La 3ª Edició del nostre festival sostenible tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de maig al centre d’innovació i creació Las Naves, situat al barri del Grau de València.

Durant 3 intenses jornades, podràs disfrutar de varietat d’activitats distribuïdes als diferents espais d’exterior i d’interior, que Las Naves ofereixen. L’accés al recinte i totes les activitats seran lliures.

L’oferta d’activitats és per a tots els colors i edats:

  • Concerts de música.
  • Tallers per aprendre tots junts a ser més sostenibles.
  • Exposicions la mar d’artístiques.
  • Gastronomia on tastar delícies de Km 0.
  • Mercat sostenible.
  • Xarrades en què descobrir, reflexionar i debatre.
  • Associacions i col·lectius com representants de la València més viva i activa.

Si t’agrada el pla i no vols perdre’t detall, subscriu-te a la nostra web i fes-te seguidor de les nostres xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter.

Recorda marcar en verd en el teu calendari el cap de setmana del 4, 5 i 6 de maig, i vindre a passar-ho genial… Ja saps, hi ha activitats per a tota la família.

Vesos per a tots!