Coneix-nos

Què és això de VESOS amb V? Vesos significa València Escena Sostenible. És un festival de portes obertes de música i sostenibilidaden, organitzat per l’Associació valenciana N Flotant.

El Festival VESOS té com a objectiu promoure la cultura de proximitat i la sostenibilitat, a més d´altres valors com compromís, entreteniment i ecologia, des d’un prisma innovador i tecnològic. És per això, un espai on descobrir la música més efervescent i actual del panorama musical valencià, on entendre la problemàtica mediambiental i el futur de la societat valenciana cap a un model sostenible.

Considerem essencial la conscienciació i el gaudi de tota la família, de manera que els més menuts comptaran amb el seu propi mini festival dins de VESOS. Vesets consistirà en un conjunt d’activitats variades de cultura i sostenibilitat, perquè nenes i nens es diverteixin aprenent.

L’Associació N Flotante pretén promoure la cultura valenciana, principalment l’escena musical, en cooperació amb la resta d’arts. Així com la gastronomia, artesania i producció i innovació d’empreses de la Comunitat Valenciana. Tot això creant un espai on tots els artistes puguin convergir i crear sinergies de cooperació i projectes comuns sempre amb criteris de sostenibilitat.

Concerts, activitats per als més menuts (Vesets), menjar de quilòmetre zero, exposicions, tallers i xarrades sobre sostenibilitat tindran cabuda en les tres jornades d’aquesta nova edició.

On, quan i com serà VESOS (València Escena Sostenible)?

La tercera edició del VESOS – València Escena Sostenible – tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de maig al centre d’innovació Las Naves, ubicat al barri del Grau de València.

Un any més, oferirà una proposta per a tots els públics, composta per activitats relacionades amb la cultura, la sostenibilitat i la gastronomia de proximitat.

  • L’Associació valenciana N Flotante organitza la 3a Edició del Festival VESOS, amb la col·laboració del centre d’innovació Las Naves i la Fundació Observatori del Canvi Climàtic, així com el suport de DESEEEA-UPV.
  • Aquesta edició compta, com a novetat, amb el concurs Eco-Artist València 2018 per donar suport a iniciatives artístiques relacionades amb sostenibilitat.
  • També es durà a terme la Llavor del Canvi, activitat de reforestació de la Serra d’Agullent, per compensar la petjada de carboni generada durant el festival.

Aquest any podrem gaudir de 3 jornades en què tindran lloc diferents activitats en els diversos espais d’exterior i d’interior que ofereixen Las Naves. L’accés al recinte serà lliure.

  • Diversitat de concerts de música.
  • Tallers per aprendre tots junts a ser més sostenibles.
  • Exposicions artístiques.
  • Gastronomia amb la qual degustar delícies de Km 0.
  • Mercat sostenible.
  • Xarrades en què descobrir, reflexionar i debatre.
  • Associacions i col·lectius representants de la València més viva i activa.

Tota la informació està en aquesta web (subscripció a peu de pàgina), així com en els nostres perfils a Facebook, Twitter i Instagram.

Ara les dates del calendari es marquen en verd: concretament, les del 4, 5 i 6 de maig a Las Naves.

Vesos per a tots!