Bases Mercat Sostenible 2017

El mercat sostenible del Festival VESOS (València Escena Sostenible) serà un lloc amb representació dels diferents tipus de productes que abasten el concepte de la sostenibilitat, com poden ser: agricultura, artesania, bicicletes o mitjans de transport sostenibles, bioconstrucció, ecobotigues, ecoturisme, eficiència energètica, moda i accessoris, disseny, xiquets, reciclatge, salut i bellesa, segona mà, noves tecnologies.

Dates:

– Dissabte 6 de maig de 2017: Preparació i muntatge d’estands per part dels participants: 09: 00h a 11: 30h. Inauguració i obertura al públic de 12: 00h a 22: 00h.
– Diumenge 7 de maig de 2017: Obertura al públic de 11: 30h a 21: 00h. Tancament i recollida de 21: 00h a 22: 00h.

Requisits:

  1. Tots els productes presents al mercat han de complir amb la legalitat vigent que permet la seua comercialització. És obligació i responsabilitat de l’expositor que així siga.
  2. L’organització es reserva el dret de limitar o prohibir la venda de productes, encara que aquests esten anteriorment acceptats pel Comitè de Selecció, sempre que es perjudique la imatge professional de la fira o fomenten la competència deslleial amb altres expositors.
  3. L’Organització es reserva, en qualsevol cas, el dret d’Admissió i el Comitè de Selecció pot tenir en compte, en un moment determinat, altres qüestions que no estigan expressament escrites en aquestes Condicions Generals de Participació.

No s’acceptarà cap empresa que aplique estratègies comercials deslleials. Si es detecta alguna d’aquestes pràctiques en el marc de la fira o amb posterioritat de la seua participació l’empresa no podrà tornar a participar a la fira.

Es consideren pràctiques comercials deslleials:

  • Utilitzar pràctiques comercials prohibides dins de la UE com els plans de venda piramidal, la venda agressiva a domicili, la venda forçada, les proposicions de venda persistents i no sol·licitades, la pressió emocional, la concessió de premis falses, etc
  • Enganyar amb informació falsa
  • Enganyar ometent informació
  • Pràctiques comercials agressives

Preselecció:

Per a la preselecció es tindran en compte les propostes més originals, innovadores, creatives, intentant que els llocs que formen part del mercat representen diferents àrees de productes dins de la sostenibilitat.

Tot interessat en participar en la selecció per formar part d’aquesta edició ha de cumplimentar el formulari de sol·licitud de preselecció, annex a aquestes bases, que aconseguiràs fent clic en aquest link, i enviar-lo a: info@vesos.es. Des d’on se li informarà si la proposta ha estat acceptada o denegada.

Es guardaran totes les dades de les sol·licituds, seleccionades o no, amb l’objectiu de mantenir informats d’una nova edició, sent emmagatzemats en les nostres bases de dades segons la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic [ LSSI – CE]. En vigor des del 12 de octubre de 2002 i de la Llei Orgànica 15/1999 de 1999.12.12 de Protecció de Dades Espanyola. En el cas de voler anul·lar la subscripció enviar un correu electrònic a info@vesos.es.

Serà estrictament necessari que en horari d’atenció al públic, estiga present sempre en tot moment almenys una persona per atendre l’estand. L’organització no es fa responsable de robatoris, pèrdues o danys en els articles des del període de muntatge a desmuntatge. L’organització es reserva el dret a realitzar reportatges fotogràfics i de vídeo del mercat ambulant i els estands amb fins de promoció tant de l’esdeveniment com de les Naus. Cada dissenyador / artesà és responsable que les seves vendes compleixen amb el marc legal vigent. Hi haurà seguretat durant les hores externes al festival.

Informació Mercat Sostenible:
Cada parcel·la del mercat sostenible tindrà una superfície de 5 m2. Les dimensions dels expositors seran de 2 m de llarg, 1 metre d’ample i 1 metre d’alt. En cadascuna de les parcel·les hi haurà disponible un punt de llum.
Les propostes seleccionades per l’organització, que realitzen  el pagament i acceptació de la seua participació en el mercat, no podran a títol personal cedir a tercers, ni tot ni part del seu estand. Termini d’inscripció des del 15 de febrer fins al 30 de abril.

Preus i forma de pagament:
60 € per la participació en el mercat del dia 6 i 7 de maig. Una vegada concedit l’estand per part de l’organització, hi haurà un termini de 7 dies per fer efectiu el pagament de 60 € en concepte de participació en el mercat, mitjançant transferència bancària al compte que els serà facilitada per l’organització. Passat aquest termini, s’alliberarà la plaça ocupada per altres sol·licituds.

Devolucions i cancel·lacions:
En cap cas es retornarà els diners que es paguen una vegada concedit l’estand per part de l’organització. No es realitzarà cap tipus de devolució / compensació una vegada conclòs el mercat.