AFFKT

AFFKT

El potent so colorista del DJ i productor AFFKT, ple de composicions “crossover” que aprofundeixen en els sub gèneres del house i el techno creant un híbrid perfecte, envoltarà als assistents al VESOS 2018.

Vols saber més sobre AFFKT?

Hi ha un reduït nombre de productors nacionals que, obrint-se camí amb els seus propis mitjans, han aconseguit ser musicalment globals. I ho han fet fent tota la feina per ells mateixos, tasca gens senzilla: crear un segell i un so propi al mateix temps que reconeixible.

Marc Martínez Nadal aka AFFKT és una figura notable d’aquesta “rara avis” d’individus habituats a canviar les regles i exercir d’home orquestra.

AFFKT, que porta anys encastellant el seu potent so colorista, sempre ofereix un resultat refinat al màxim detall, al qual només s’accedeix a la constant recerca de la perfecció sonora.

Des de 2008 porta cultivant el so de AFFKT, coneixent persones, descobrint nous llocs i apropant-se a altres cultures per tot el globus terrestre. Sens dubte, una experiència que li ha atorgat una àmplia visió per experimentar amb nous i inesperats resultats.

En les seues produccions per a segells com Suara, o el seu propi segell Sincopat, expressa la seua versatilitat a l’hora d’indagar en el més profund de les seues influències sonores per obtindre com a resultat un adorable híbrid de Techno. A més d’oferir enormes composicions “crossover”, que aprofundeixen en els sub gèneres de la música house. Tots ells sons molt apreciats per segells com Kling Klong o Noir Music.

AFFKT s’ha compromès amb una vida de síntesi musical i això és el que el manté diferent a la majoria de productors d’avui dia.

El seu viatge sonor prossegueix, sempre en diverses direccions, però conservant l’essència de tants que li han influït. No és estrany que ara senta responsabilitat, la de tots els que està sorprenent amb les seues habilitats en l’estudi i presència en cabina.

Un cop presentat com “fill dels mil sons” AFFKT contínua en plena evolució, arribant a noves cotes i superant constantment les expectatives. També gaudint de l’elogi de bona part de l’escena a la qual sorprèn amb cada nou release. Com ens sorprendrà a VESOS 2018?

Dissabte 5 de maig – 22:00 h – Pati gran – Entrada lliure.